Ένα Ford Mustang συνδέει τους νέους με την αστυνομία του Τέξας (pics)

Ο στόλος των αυτοκινήτων της αστυνομίας του Τέξας ενισχύθηκε με ένα Ford Mustang, όχι για να κυνηγάει και να καταδιώκει αλλά για να προσεγγίσει με καλύτερο τρόπο τους νέους! 
Έναν ιδιαίτερο τρόπο σκέφτηκαν στην αστυνομία του Τέξας, προκειμένου να πλησιάσουν τους νέους της πολιτείας. Πιο συγκεκριμένα, αγόρασαν ένα Ford Mustang με χρήματα που προήλθαν κυρίως από κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα, αλλά και υποθέσεις που αφορούσαν εμπόρους ναρκωτικών και θα το χρησιμοποιήσουν ώστε να δείχνουν πιο προσιτοί απέναντι στο νέο κοινό. 
Το πίσω μέρος της Ford Mustang που αγόρασε η αστυνομία του Τέξας.
Θα βρίσκεται στις εκδηλώσεις της αστυνομίας, θα δίνει το «παρών» στις εκθέσεις, αλλά θα συνοδεύει και το προσωπικό στις επισκέψεις στα σχολεία, στις παρελάσεις και διάφορες τέτοιες παρόμοιες εκδηλώσεις. Ένας αστυνομικός, χρησιμοποίησε ένα παράδειγμα για να αιτιολογήσει την κίνησή τους. 
«Είναι πολλά χρήματα για να ξοδέψεις, ώστε να αγοράσει ένα περιπολικό η υπηρεσία. Ωστόσο μερικά χρόνια πριν, υιοθετήσαμε ένα σκυλί που χρειαζόταν σπίτι. Αυτό λειτούργησε πολύ θετικά και έσπασε τον πάγο ανάμεσα στην αστυνομία και τα παιδιά. Έτσι θα λειτουργήσει και το Mustang με τους νέους» είπε! 

Δεν τη λες και φθηνή, αλλά... 

Για την ακρίβεια, το σώμα εκταμίευσε 49.275 δολάρια ώστε να αποκτήσει αυτό το Ford Mustang. Στη συνέχεια, τροποποιήθηκε με τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα ανάλογα «ρούχα», οπότε πλέον είναι έτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του και κυρίως, να φέρει την πλευρά των αρχών πιο κοντά στους νέους ανθρώπους! 

Δημοσίευση σχολίου

 
Top